top of page

Dagens ret
Kr. 125,-
Input til nye retter, forslag og ændringer kan skrives i lugen.
Uge 34
Mandag
svinekotteleter i chorizo sauce
med ovnstegte persille kartofler
Tirsdag
Kalvespidsbryst med peberrodscreme - små kartofler og ærter
Onsdag
Pasta bolognese med parmesan
Torsdag
Braiseret svinekød med ristede mandler, blanquette og hvidkål
Fredag
Kulmule bagt med dild, grøn salat og cremet bulgur
Lørdag den 23. august COCKTAILPARTY & LIVEMUSIK KL. 18 Stegt unghane m. urter, blanquette sauce, ristede kartofl er og grønt
Søndag
Stegt laks med ærter og grønne bønner samt lun kartoffelsalat
Mandag - søndag i uge 36
Ål ål ål…
I
Ål alene kr. 275,-
Ål med dessert kr 325,-
Bestil dagen før - der er 25 pladser pr. dag
​

bottom of page